Windows 11

Windows 11

Microsoft heeft het nieuwe besturingssysteem Windows 11 uitgebracht.

Op zich zijn er inhoudelijk niet heel veel nieuwe veranderingen t.o.v. Windows 10 maar is het meer de Lay-Out die gewijzigd is.

Volgens Microsoft kunnen alle pc's en laptops die na 2017 op de markt zijn gekomen Windows 11 aan. Helaas is de praktijk iets anders en kunnen niet alle devices middels de Upgrade doorgezet worden naar Windows 11. Men krijgt de melding dat de hardware niet compatible is. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. De belangrijkste oorzaak is over het algemeen dat de hardware niet altijd helemaal up-to-date is. Vooral is het belangrijk dat de firmware van het moederbord up-to-date is. Daarnaast moet het moederbord een bepaalde beveiligingsmodule ondersteunen die niet in elk moederbord aanwezig is. Dit kunt u bij de fabrikant opvragen.

New Life Computers kan echter in de meeste gevallen onafhankelijk van de hardware wel de UpGrade naar Windows 11 installeren. Hierbij gaat geen Data verloren en gaat niet ten koste van overige programma's. Kijk voor de tarieven op onze prijslijst.  

Koopt u bij New Life Computers een nieuwe laptop en/of pc dan installeren wij voor u kosteloos Windows 11. Kijk voor een nieuwe laptop op de pagina laptops.