Welke diensten bieden wij u

Levering van nieuwe apparatuur

Bij levering van nieuwe apparatuur wordt gekeken naar de wensen van de klant en daarop wordt een passend systeem op samengesteld. Na het samenstellen kan op locatie het systeem worden af geconfigureerd. Hierbij worden printers en overige randapparatuur netjes geïnstalleerd.

Reparaties van laptops en pc’s

Bij reparaties staat het team van New Life Computers klaar voor een deskundig advies en zijn wij in staat om vrijwel alle reparaties vakkundig op te lossen ongeacht het merk. Dit kan zijn op locatie bij de klant of op locatie bij New Life Computers. Bij hardware defecten wordt er een passend advies gegeven over vervanging van losse onderdelen of advies voor nieuwe apparatuur. Tevens kan New Life Computers de computers voorzien van goede beveiligingssoftware voor veilig internetten.

Aanvraag / upgrade internet

New Life Computers kan u adviseren in het kiezen van een passende internet provider. New Life Computers kan de aanvraag in gang zetten en kan het op locatie af configureren. Wij zijn niet provider afhankelijk en kunnen ADSL, kabel of glasvezel zonder problemen installeren. 
Ook kan een eventueel thuisnetwerk vakkundig opgezet worden. Dit kan draadloos via beveiligd WiFi of bedraad

Aan wie levert New Life Computers

New Life Computers levert aan particulier en kleine bedrijven. Als bedrijf zijnde kan er een support contract afgesloten worden. New Life Computers komt op locatie bij de klant voor zowel zakelijk als particulier.

Gratis hulp op afstand

Bij elke nieuwe pc en/of laptop krijgt u gratis hulp op afstand aangeboden middels Remote Control via TeamViewer. U kunt van deze hulp gebruik maken bij kleine probleempjes die niet meer dan 5 minuten in beslag nemen. Voor grotere problemen zal er een afspraak gemaakt moeten worden aan huis met 1 van onze engineers.

Levertijden

Onze levertijden zijn mits voorradig in overleg enkele werkdagen.