Over New Life Computers

New Life Computers is een echte pionier in de levering van nieuwe computers en/of laptops alsmede de reparatie van alle merken pc's en laptops. Ons bedrijf heeft een sterk kanaal van fabrikanten en toeleveranciers op het gebied van computer-, notebook-, refurbished-, tablet-, smartphone-, accessoires.

Bij New Life Computers kunnen zowel particulieren als zakelijke ondernemers de laatste technologische onderdelen en producten vinden, tezamen met een gedegen informatie.


New Life Computers is opgericht in 2003 door Ed Winters en heeft door de jaren heen al heel wat actieve klanten verzameld.

Persoonlijke Service     

Wij zien elke klant als een klant voor het leven, elke medewerker van New Life Computers werkt volgens deze filosofie dat persoonlijke begeleiding de beste en betrouwbaarste manier van samenwerken is. Op deze manier dragen wij zorg dat elke klant groot of klein dezelfde aandacht krijgt die wij ook verwachten.

New Life Computers is continue bezig haar assortiment uit te breiden met de nieuwste producten en trends.

Als u een suggestie heeft die u wilt delen met ons team, laat het ons weten! Advies van klanten verscherpt onze dienstverlening en geeft ons de mogelijkheid u een nog beter product te leveren, dus uw ideeën zijn altijd welkom.

De koffie en thee staan altijd warm.