Over New Life Computers

New Life Computers is een echte pionier in de levering van nieuwe computers en/of laptops alsmede de reparatie van alle merken pc's en laptops. Ons bedrijf heeft een breed en sterk kanaal van fabrikanten en toeleveranciers op het gebied van computer-, notebook-, refurbished-, tablet-, smartphone- en accessoires.

Bij New Life Computers kunnen zowel particulieren als zakelijke ondernemers de laatste technologische onderdelen en producten vinden, tesamen voorzien van een gedegen informatie.

New Life Computers is opgericht door Ed Winters en opende haar deuren voor het eerst op 26 maart 2003. Door de jaren heen heeft New Life Computers al heel wat actieve klanten verzameld.

Persoonlijke Service     

Wij zien elke klant als een klant voor het leven, elke medewerker van New Life Computers werkt volgens deze filosofie dat persoonlijke begeleiding de beste en betrouwbaarste manier van samenwerken is. Op deze manier dragen wij er zorg voor dat elke klant groot of klein dezelfde aandacht krijgt die zij van ons verwachten.

New Life Computers is continue bezig haar assortiment uit te breiden en up to date te houden met de nieuwste producten en trends.

Als u een suggestie heeft die u wilt delen met ons team, laat het ons weten! Advies van klanten verscherpt onze dienstverlening en geeft ons de mogelijkheid u een nog beter product te leveren, dus uw ideeën zijn altijd welkom.

De koffie en thee staan altijd warm.

Het Team van New Life Computers bestaat uit:

Ed , eigenaar / medewerker ICT

Martijn, onze alles kunner medewerker ICT

Corrie, onze altijd vrolijke medewerker ICT

Onze locatie