SecondLife Inktjets cartridges en toners

Het Alternatief voor originele cartridges

Bij het printen is de inkt vaak een erg dure grap vooral als het gaat om originele inkt van de merken zelf. New Life Computers zou New Life Computers niet zijn als zij daar niet in mee zouden denken en is dan ook een samenwerkingsverband aan gegaan met het merk SecondLife Inktjets. Dit merk is een uitstekend alternatief voor de originele cartridges en toners van de bekende merken. 

Cartridge / toner

De vraag naar zowel cartridges als toners stijgt enorm en SecondLife Inkjets heeft dan ook een producent gevonden met dezelfde hoge kwaliteitseisen. Niet alleen de scherpe prijs & kwaliteit bevalt goed, maar ook de snelle levertijden en sterke compatibiliteit slaat zeer goed aan bij de klanten van New Life Computers.

Research

SecondLife Inktjets is een merk dat blijft streven naar verbetering van zowel haar producten als haar vakmanschap. Daarom heeft SecondLife Inktjets een eigen research afdeling. Hierdoor beschikken zij zelf over de kennis en expertise om de kwaliteit van SecondLife Inktjets te waarborgen. Vandaag de dag eist de wereld namelijk meer dan alleen maar goede kwaliteit, en terecht!

Recycle programma

SecondLife Inktjets heeft haar eigen Recycleprogramma. New Life Computers neemt dan ook deel aan het inzamel project en dat is nog eens goed voor het milieu ook. Dankzij het SecondLife Inkjets recycleprogramma produceren we met ons eigen leeggoed. De cartridges die onze klanten opsparen komen bij ons voor controle en gaan, na een grondige keuring, weer terug de productie in. Zo hebben wij onze kwaliteit van begin tot eind in eigen hand. U kunt bij ons dan ook alle cartridges en toners inleveren van welk merk ook.

Innovatie

Dicht bij de bron is vandaag de dag 'key'. Daarom is SecondLife Inkjets een constructieve samenwerking aan gegaan met de meest toonaangevende leverancier(s) van microchips voor inktcartridges.

1e Klas Kwaliteit

SecondLife Inktjets is en blijft dus ambitieus. Zij geloven in de kwaliteit én in de kracht van haar producten. Of het gaat om cartridges of om toners, bij SecondLife Inktjets krijgt u altijd het maximale volume. Dat betekent dus voor u altijd XL-cartridges en XL-toners i.p.v. standaard en dat voor vele minder geld dan de originele merken.

Want zeg nou zelf: waarom zou u veel te veel betalen als u voor SecondLife Inktjets kunt kiezen? Vraag daarom in de winkel welke cartridges wij allemaal op voorraad hebben.