Uw oude cartridge / pc / laptop

Wat te doen met uw lege cartridges

New Life Computers steunt het werk van de Stichting AAP. Met het inleveren va uw lege cartridge steunt u mede het wel en wee van de Berberaapjes. Mede dankzij de cartridges en toners die door vele particulieren en bedrijven voor AAP ingezameld zijn hebben wij al vele Berberaapjes een nieuw thuis kunnen geven! AAP kan met de opbrengst van de inzamelingsactie een groot deel van zijn dagelijkse kosten dekken. Een waardevolle bijdrage dus. De cartridges en toners worden gerecycled door Eeko. Dus spaar je hiermee ook het milieu.Het inleveren is bij New Life Computers heel eenvoudig én kost je niets! Stop ze in de Rode doos en klaar bent.

Wat wij doen met uw oude pc / laptop

New Life Computers steunt het werk van de Stichting Liaison in Bosnië. Het komt regelmatig voor dat oude computers en/of laptops van de hand worden gedaan die te oud zijn voor de gebruiker maar nog wel werkbaar zijn. Wij knappen deze apparatuur weer op en installeren deze in het Engels. Wij doneren deze geheel kosteloos aan deze Stichting zodat de mensen in Bosnië hier nog enige tijd mee kunnen werken. Heeft u dus nog werkende pc's en/of laptops, lever die dan in bij New Life Computers en wij regelen dat deze terecht komen bij deze Stichting.

Maar niet alleen denken wij over de grenzen. Ook binnen Amersfoort en omstreken hebben wij dit jaar al weer menig pc / laptop gedoneerd aan mensen die het niet zo breed hebben. Ook dat is New Life Computers. Lever dus uw oude pc en/of laptop kosteloos in en wij zorgen dat het goed terecht komt.

 

undefinedSchooltje in Bosnië